Andere schooltijden

Veel basisscholen in Nederland zijn zich aan het heroriënteren op de schooltijden. Voorbeelden van andere schooltijden zijn het vijf-gelijke-dagenmodel, het continurooster en het bioritmemodel. Een besluit over mogelijke invoering van andere tijden dient zorgvuldig te worden genomen. De verplichte ouderraadpleging is daar een onderdeel van.

 

Wilt u als schoolleiding of schoolbestuur ook onderzoeken of de ouders van leerlingen én de leerkrachten open staan voor nieuwe schooltijden? S2 Onderzoek & Advies heeft een korte, eenduidige vragenlijst ontwikkeld die resultaten oplevert op basis waarvan scholen met een gerust hart een beslissing kunnen nemen al dan niet over te stappen op andere schooltijden.

 

Klik op onderstaand logo om naar de speciale website van S2 Onderzoek & Advies over (begeleiding bij eventuele) andere schooltijden te gaan: AndereSchooltijden.nl.


"Ik zou alle scholen die het traject van ‘Andere Schooltijden’ starten, willen adviseren om dit door S2 Onderzoek & Advies te laten begeleiden!"

 

Marionne Lommen

 

(Lees de hele referentie bij Referentieprojecten).

(Lees over de communicatie van dit onderzoek in het Brabants Dagblad en op Kliknieuws).

 

Meer informatie over:

Werkwijze

Referentieprojecten

Kosten